behöver en ny dator

hejsan!!

jag  är riktigt trött på min dator. Den är seg och tar sju svåra år för att komma någonstans. som nu när jag skulle in här och skriva tog det runt fem min. man hinner ju gå ifån datorn och glömma innan man är inne.
Så nu ska jag spara ihop till en bärbar dator så jag kan bli av med denna klumpiga datorn och databordet.

dessutom så har jag några filmer att redigera som jag hinner sätta igån sedan tar det sju år innan man redigerat fem min få ihop den matten jag klara det inte i alla fall. Det kanske skulle hjälpt om jag förstod mig på datorer så hade jag kanske kunnat göra något tills jag har tillräckligt till en ny dator. ska fråga några jag känner om nån av dem var sugna på att titta på min dator. men först ska jag försöka rensa lite på den så ev blir det lite bättre. 

så ni som väntar på era filmer som mamma, min kusin och hennes man, min farbor och fasters de har snart väntat i ett år på sin film. sorry är lite ledig under jul och ny år ska försöka få några filmer klara då. annars får jag fråga mamma och pappa snällt om jag skulle få låna någon av deras datorer.

nä nu ska jag sluta gnälla.

i onsdags var jag i göteborg och såg whitesnake det var hur bra som helst. de firade 30 år och sångaren firade dessutom att det var 35 år sedan han första gången stod på scenen i scandinavium fast då var han med i deep purple.
fantasktiskt de spelade både gammalt och nytt. riktig härlig show var det. Sedan i 28 mars ska jag och se bob dylan i malmö arena lite närmre hemma plan så skönt.

nä nu får ni ha en forsatt härlig söndag
kram på er  
annika

JUL bakning

Hej nu var det ett riktigt bra tag sedan jag var här inne.

Jag ska baka lussekatter och kanelbullar idag. Så innan jag går till affären så tänkte jag att jag kunde sätta mig här en liten stund.

Igår var jag på malmö arena och såg mamma mia. Jag tyckte om den. Väl värd sina pengar.

I fredags så skulle vi egentligen haft vår julfest på jobb men de högsta hönsen sa att vi inte fick ha den pga varslen eller pengar eller nåt. Så bestämmde några av oss att vi skulle ut och äta. Det var mycket trevligt. Fick tyvärr kramper i magen så jag gick hem när vi lämna restaurangen.

ni får ha det så bra så länge så ska jag försöka bättra mig på att skriva

kram på er
annika

RSS 2.0