utflykt till taueraren:0)

hej

idag åkte jag och min familj på utflykt till tatueraren. 
Pappa började sedan kom jag,mamma var efter mig och broren sist.

jag älskar min nya tauering. 
det tog ungefär 4 timmar för oss alla men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller i alla fall något åt den stilen.
Tatueringsstudion ligger i skivarp och decan heter tatueraren. jag rekommonderar honom verkligen. är riktigt nöjd . jag har gjort två stycken av fyra hos decan och båda är kanon.

  
min tatuering på väg att bli klar


          
Brorens tauering                                             decan har precis börjat



pappas blev så här

jag har inte hunnit ta foto på mammas än så jag återkommer med den.

nä nu ska jag hem och äta hos mina föräldrar sedan är det ju hockey vm

ha det great
kram annika


sliten

hejsan allihop

nu sitter man här och är bakis och skakis. Har festat i två dagar, börjar bli gammal.

idag ska jag inte göra ett enda dugg ska inta soffläge och glo på en bra film. om jag mot för modan skulle röra på mig så är det för att inför skaffa lite mat och dryck. så jag kanske borde göra det nu innan jag tar och lägger mig.

igår var jag och åt på harry´s sedan var vi och såg på teatern maria stuart på hip den va bra. sedan gick vi till lilla torg där jag träffade min gamle klasskamrat/fotbolls kompis så vi bestämmde att vi ska ta en fika en dag och snacka skit lite, ska bli trevligt. sedan så gick vi till harry´s igen och drack o dansade all night loooong. roligt hade vi men man får betala för det idag.

nä nu ska jag in hanla lite mat så ni får ha det great

kram
annika

märklig situation

hejsan alla sovande

har precis kommit hem från en tjejkväll på stan med bland annat min kompis som precis kommit hem från kosovo.

det var riktigt roligt att träffa henne. vi snackade en massa och hade roligt hon avslöjade att hon ska gifta sig den 3 oktober vilket ska bli riktigt roligt. Som det lät idag så var jag bjuden i alla fall men man vet väl aldrig förren man fått inbjudan. ska bli roligt att träffa ig igen när vi ska gå ut och ta en fika för idag var det ganska ljudligt på stället så ibland var det svårt att höra vad man sa.

träffade även en kollega från kyrkan men han jobba på limhamn istället. han var glad och dansade som han brukar det vill säga helt galet men roligt

nu ska jag berätta om det konstig som hände på vägen hem på bussen.
när bussen nr 2 kom till södervärn kom ett killgäng gående mot bussen, jag hoppades att de inte skulle med bussen för jag anade oråd. men tyvärr och rätt hade jag. de åkte en håll plats och jag hade musik i öronen så jag hörde bara deras röster på avstånd när en av de sa hoppa av och spring. innan jag hinner uppfatta nått så har en mörk bil med blå ljus ställt sig så att den hindrar bussens väg. jag ser två poliser en kommer in i bakre delen av bussen. fast innan polisen hade nått bussen så hoppade en kille av jag vet inte om han var en av de eftersökta men han gick i alla fall. polisen kommer in på bussen sedan springer han av igen för han ser en kille och han haffar honom sedan går han lite ner mot mitt håll och typ håller upp hans ansikte precis som om någon skulle bekräfta att det var han. sedan flyttar de sig och vi kan fortsätt hem och jag som är trött och längtar efter  in säng. vi kommer till kungsörnsgatan då händer det igen fast denna gången pratar de bara med busschaffören antagligen så lämnade han sitt signalement på de3n killen som gick skulle jag kunna tänka mig är inte säker. det tog en bra stund. De bitar jag hörde så handlade det om vittnes uppgifter om en kille som var 18 år och sedan hörde jag bara att om de hade fler frågor så ringde de så caffören skulle ha telefonen på. så efter många om och men kom vi iväg och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig.

allt detta med polisen och bussen kändes lite som hen film så det blev en märklig känsla speciellt när vi inte fick reda på vad det gällde. men men
jag får hålla utskick i tidningarna i fall nått står där.

nä nu ska jag sussa kudden för imorgon ska jag städa hade jag tänkt innan vi ska på teater. min kollega är så söt som kommer och hämtar mig. så slipper jag ta bussen tack gumman du är en ängel. 

sov gott för det ska jag göra 
kram 
annika 

händer märkliga saker hela tiden

hejsan hoppsan

jag då är det tisdagskväll fast det känns som måndag.

idag har det hänt massor för det första måste jag bara säga att vårdcentralerna borde ha mer koll på sina läkare. Min pappa gick dit idag på grund av att hans förkylning har satt sig på luftrören. När han kom dit sa läkaren till honom att han hade kol. Visst man kan få det även om man inte röker, och nu är det flera år sedan han slutade röka. Dessutom så borde hon i så fall remiterat honom till en annan läkare så de hade tagit alla prover de ska. min morfar har nämligen kol och hans var arbetsrelaterat men han rökning hjälpte inte saken. Så han slutade röka så kolen har stannat av men han  kommer inte bli fri från det men han lever ett normalt liv... i alla fall så är det under all kritik att man säger så och sedan gör man inget åt saken. Dessutom att bara säga att någon har det utan att göra något prov som styrker saken, enligt min mening väldigt skrämmande.

när jag kom hem från jobb idag hjälpte min snälle bror mig att fixa min cykel. tack för hjälpen. men när vi var färdiga tittade jag på min cykel som stått stilla en vecka nu. Tyckte det var något som saknades och då kom jag på det. Någon har stulit min ringklocka som jag har fått av min pappa so var en fotboll och en fot så när man plingar så sparkar foten på bollen. svårt att förklara. varför är min fråga varför kan man inte få ha sina grejor i fred:(
fast nu kommer min cykel att stå till vi ska byta etablering på jobb sean funderar jag på mig om jag inte ska skaffa mig inlines och rulla till jobb får se hur det blir

jag hann även tvätta idag. men även där gick det inte riktigt min vär för när jag kom ner så var det lite blött på golvet tänkte inte så mycket på det satte igång maskinerna sedan såg jag att den ena maskinen läkte så det var ju bara att stanna maskinen och vänta till den andre var färdig. jag visste inte riktigt var jag skulle ringa. fick tag i förvaltaren och han gav mig nummret så i morgon ska de komma och fixa den. men vad jag vill säga är att den innan mig har inte ringt och sagt  att den är sönder utan bara skitigt i den men hur tänker folk tror de att maskinfeen kommer på natten och lagar alla maskiner som är sönder. jag ringde och de sa att de skulle komma i på morgonen i morron. men vi vet hur det brukar går så jag satte en post it lapp på maskinen där det stod att maskinen läcker vatten. så ingen gör som jag inte roligt att torka upp allt det vattnet...

snart dax att gå och lägga mig är ganska trött idag. det är väl nu när man har vilat i helgen så är det tufft att komma igång igen.

så nu får ni ha det så great

kram på er och sov gott

annika

tatueringen är bokad;0)

hej igen.
Nu sitter jag här igen...

Jag kunde inte bestämma mig hur jag skulle göra så jag parkerade mig framför datorn och tv. ser just nu cold case.
jag gillar den serien.

fick precis ett sms av min kusin där jag hade lagt filmen i påstlådan, så nu kan jag andas ut att hon har fått den. de skulle titta på den nu så far jag höra sedan vad de tyckte. hoppas de tyckte om den. I filmen där jag la in texter så följde jag deras färgtema så gott det gick. Dt hade egentligen varit roligare och vara med och se filmen med dem för se deras reaktioner och höra deras kommenterer precis som jag gjorde med den andre kusinen. det är ju lite extra nervöst i och med att det är mina första filmer. Men vi får se vad de säger. I morgon får jag väl antingen tummen upp eller tummen ner.

Jag har en annan rolig nyhet att berätta som gäller mig. Jag har ju berättat om att jag ska tatuera mig och i förra veckan beställde jag äntligen tid så den 25:e ska jag till dekan som tatueraren heter och göra min efterlängtade tatuering. Min döskalle med fjärilsvingar sedan ska jag undersöka tro,hopp och kärlek i kinesiska eller japanska tecken.
så nu har jag mycket att göra de närmsta helgerna. Nästa helg är fullbokad fredagen ska jag träffa min kompis som kommer hem från kosovo i veckan, lördagen ska jag och se på teater  - Maria stewart sean på söndag ska jag till min kusin. helgen där på ska jag taruera mig och på kvällen ska jag till arnan och dans eller nått. sedan är det valborg och då ska jag hem till en kollega och ha det trevligt då blir det bara tjejor och en hel del killsnack skulle jag kunna tänka mig. sedan ska jag försöka planera in en liten tjejkväll. så det får jag n og ta tag i om det ska bli av.

nä nu ska jag snart se filmen låt den rätte komma in. så ni får ha det så bra

kram

Redigerat mina första filmer

hejsan

Då är det inte mycket kvar av vår påskledighet. men värdert är fantastiskt.

igår var jag hos mina föräldrar och åt god laxmousse som jag inte ätit på några år. å låt mig berätta det var fantastiskt gott. Sedan brände jag ner mina redigerade filmer på min kusins bröllop och min kusins möhippa. Tack vare pappas dator kunde jag bränna ut det på en dvd skiva plus att jag gjorde kopior till mig själv. Jag kan konstatera att jag är ingen stjärnredigerare men det var första gången. det sägs att övning ger färdighet eller nått åt den stillen.

Idag skulle jag lämna filmerna till mina kusiner.
Men min ena kusin och jag skött på det till en annan dag. Så jag åkte till min andre kusin och vi såg filmen, jag kan säga att det är aldrig roligt att höra sig själv eller att se sig själv för den delen( gäller i alla fall mig)
hon blev glad för att hon fick den. Jag stannade en stund och snackade, tittade runt i deras nya hus.
När jag körde hem så stannade jag till hos min andra kusin och knackade på men ingen va hemma så jag la filmen och ett litet brev i deras brevlåda och sedan skickade jag ett sms för att hon skulle reda på att jag lagt något där, för det är ju söndag idag så det är inte säkert att man tittar i brevlådan en söndag. Jag hoppas att den pigga upp lite idag. kram på er hoppas ni blev nöjda.

imorgon ska jag på kalas mitt kusin barn fyller år!

nu ska jag ta fram min kusins bröllopsbilder och sätta igång att skapa min scrapbook. Tid tar det men roligt är det speciellt när det är färdigt. det svåra är att bestämma sig hur man ska göra för ibland har man många ideer.

Samtidigt som jag skriver här såg jag wipeout och hon loulou från årets idol var med. Jag brykar inte tycka det är jätteroligt tycker mer det ser farligt ut men loulou gjorde det roligt idag jag skrattade gott.

ha det great allihopa
kram

annika

snart påsk

Idag har jag jobbat och jobbat. just nu håller vi på med att vårstäda skolorna på jobb. Jag kan säga så mycket att när man trimmat och blåst så myckt som vi gör just nu så när man ställer sig i duschen så kan man i princip stå där mer än en timme så man blir riktigt ren. Hårbotten ska vi inte snacka om det är rena rama sandlådan men det roliga är reultatet. det blir så fint tyvärr så idag funkade inte mycket, igår blåste vi fram en massa löv som sopmaskinen skulle ta idag egentligen skulle vi haft två men en ut blev redan igår sedan idag kom ingen av dem den ena var på lagning och den andra dök int upp. vår chef var inte glad så vi får se hur det blir imorgon. nu när jag sitter här framför datorn och hör blåsten så inser jag att det vi har blåst får vi göra en gång till. men men så är det med naturen,

när jag väl kom hem idag så var jag duktig jag har börjat hoppa hopprep när jag ine hinne träna riktigt så i morse hoppade jag innan jobbet och när jag kom hem hoppade jag. sedan duschade jag och gissa om inte det va gott. sdan lagade jag riktigt god mat till mig. och så fort jag har skrivit klart här ska jag hoppa en omgång till. min katt tycker nog inte jag är riktigt klock han sitter bara och stirrar på mig när jag håller på.

just nu är det väldigt spännande i hockey hv 71 och fbk. hv lder med 2-1 just nu men fbk ligger på. det märks lite att det är final. emellanåt så vill killarna kramas lite men inget stort.

nä nu ska jag se det sista sedan ska jag hoppa sdan så är det dax för sängen sedan så ni får ha det kanon bra

kram på er
annika


trassligt med trådlöst

idag har jag jobbat och vad skönt det var. Jag var duktig och åt nyttigt hela dagen fram till vår lastbils chafför kom för då hade han kaka med sig till oss, kunde ju inte säga nej är ett stort kakmonster men det ska jag minsan ändra på och det ä nu.

idag fick jag mitt trådlösa nätverk via min operatör men kunning som jag är så fick jag varken min telefon eller mitt nätverk att fungera så jag ringde min operatörs  support först ang. telefonen sedan en gång till då både om telefonen plus mitt nätverk som just då inte va trådlöst.  Andra gången jag ringde pratade jag med en mycket trevlig kille som hjälpte mig med både telefonen och till och med snabbade på processen. sedan satt han med mig och gick igenom datorn så vi skulle hitta mitt trådlösa nät men när vi hade gjort allt han visste så sa han att han tyvärr inte kunde hjälpa mig mer så jag tackade för mig . när vi hade lagt på tog jag fram mitt instruktionsblad och såg att där var en knapp jag inte hade prövat som handlade om bluetooth så jag satt på den och vips så fungerar mitt trådlösa nät yeah.
men jag blev riktigt välbemött av killen på supporten. det är inte ofta men när det väl händer så blir man jätte glad fast han nu inte kunde hjälpa mig fullt ut... det känns skönt att inte vara irriterad när man pratat med någon på support eller kundtjänst på något företag. Så nu sitter jag här med min trådlösa dator :0)

jag är lite avis på in mamma och pappa just nu, för just i denna stund sitter de på malmö arena och ser sveriges hockey match. hade gärna varit där. vilken känsla men för hoppningsvis kommer det fler tillfällen missade även förra tillfället.

avslutningsvis kan jag berätta om min söta katt som ligger och sover här brevid mig. han drömmer just nu antagligen att han  springer och jagar något. så himla sött är det:0)

nä nu ska jag gå och hämta lite kvälls mat som dessutom har blivit min middag.

så ni får ha det så bra 
kram på er 
annika 


är lite rastlös

hejsan alla !!!

sitter här och ser grey´s anatomi fast för tillfället är det paus...

idag har jag lite bättre nyheter att berätta. min muskelinflamation ( om det nu är det) känns bättre idag har inte haft så ont men jag skulle fortsätt ta pillerna tills jag inte alls har ont längre plus några dagar till...

idag har det inte hänt så jätte mycket har varit hemma i tr dagar nu och känner mig en aning rastlös, så idag ringde jag till min chef och sa att jag kommer i morgon. det ska bli skönt att komma ut i det fina vädret. ska ringa min promenad kompis p och fråga om vi ska ta en runda nästa vecka för jag har inte lust att det ska bli sämre igen om jag nu håller på att bli bra. 

påsk nästa vecka redan tiden bara flyger iväg. Jag sa till min pappa häromdan att jag hade hört att han tyckte att jag och broren är för stora för att få påskägg. För stora nä aldrig jag älskar att få grejor så på påsk och alla andra högtider är jag fortfarande så liten att man vill ha en liten grej;)
vi får se om han ändrar sig .... vilket i lands problem ;0)

jaja fick ett sms av min kompis som är i kosovo som sköterska i ett fn förband eller vad man säger. hon kommer hem snart det ska bli roligt att träffa henne, det var ett tag sedan jag träffade henne så när hon kommer hem så ska vi gå ut och festa, det var ett tag sedan man va ute så det ska bli roligt speciellt att träffa henne, ja även de andra så klart.

nä nu ska jag föna mitt hår innan jag ska gå och lägga mig
så ni får ha det så great

kram på er och sov gott
anky

RSS 2.0