det var ett tag sedan

ja det var på tok för länge sedan jag var här inte och skrev... ska jag vara helt ärlig har jag inte haft på min dator så mycket och när jag väl startat den så har jag bara gjort det nödvändigaste.

det b örjade redan igår jag fick för mig att gå igenom skåpen i hallen sedan så var det igång. jag ränsade i hallen sedan gick jag över till köket. fick bort sånt som jag kände att jag inte behöver. sedan idag kom mina föräldrar min pappa hjälpte mig med några saker.

pappa ska även hjälpa mig på sin semester med min balkong så att den blir färdig. sdan ska jag köp typ konst gräs vet inte riktigt vad det heter. jag vill ha det för då kanske det inte är så himla kallt på vintern på golvet så man behöver termostövlar.
 
i fredags köpte jag inlines som jag hade tänkt att rulla på nu ihelgen för min förhoppning var att det skulle vara strålande sol men fel fick jag så imorse tittade jag på vädret och då ska det bli 19 grader och sol imorgon så förhoppningsvis blir det premiär i morgon och jag kommer att ha skydd på mig så jag inte skadar mig speciellt inte mitt redan sargade knä.

jag kan ta en liten uppdatering ang min smärta i ansiktet. Jag var på årdcentralen i tisdags för vi skulle ta fler prover bland annat tog vi ett borrelia test  för man kan nämligen antingen få anikstförlamning eller förkyld liknade symtom och jag som jobbar med högt gräs och vet knappt hur en fästing ser ut. det enda jag vet är att jag är liv rädd för dem. sedan tog vi andra tester så vi kan utesluta allt men läkaren och hnnes chef tror att det är inflammation inerven som grenar sig till tre just där jag har ont och jag är riktigt öm där så jag fick medicin som man ska trappa upp. men det har blivit bättre sedan jag fick medicinen.
man ska bara komma ihåg alla tabletter man ska ta. tar nämligen tabletter på prov för min läkare vill se om de kan hjälpa mig med polybildningen  i magen

isåg precis hur deppigt det blev. men jag är inte deppig tvärtom jag mår kanon bra nu ska jag bara ta tag i mitt tränande också man mår mycket bättre när man rör sig. dessutom så finns där nån som jag har lite intresse för och vi har sagt det att vi börjar som vänner så får vi se vad det leder till. så livet leker. 

nä nu får ni ha det så bra så ska jag gå och ta mina tabletter
kram på er
 

det var ett tag sedan

hejsan

idag har jag varit i stan och träffat min gamle klasskompis/ fotbolls kompis det va roligt att träffa henne, det var ett tag sedan för att utrycka det milt.

jag sitter här  och anstränger mig inte i onödan. söndagen är ju en vilodag. i alla fall för mig.

min kompis a som ska gifta sig hon åker till australien nu på onsdag och blir borta i två månader. vad skönt för er :0)
jag tror att inbjudningarna kommer i veckan för hon frågade om min adress idag. ska bli roligt.

på tal om något helt annat. Jag har ju haft problem med bihålorna eller nått. läkarna har inte vetat vad det är.  jag är inne på min andre månad. det lugnade sig en taga med de två senaste veckorna har det börjat blomma upp igen. det börjar bli riktigt jobbigt. men i onsdag så var det dags för röntgen en så kallad ct. så får vi se vad den visar annars får de fortsätta att leta. det ta på krafterna att ha ont hela tiden. så hoppas nu läkaren ringer i morgon med svaren.

nä nu ska jag ut och diska vilket inte är så jätte roligt men nödvändigt. så ni får ha det så great

kram på er

RSS 2.0