3 dagar kvar!!!!

Jag har en ljuside och den består av att man på måndagar får en liten sovmorgon till typ nio och slutar vanlig tid :0D men men jag tror ALDRIG mina chefer håller med mig.... Eller vad tror ni ?

Helgen har varit lugn och skön träffat min kusin och hennes familj det var riktigt mysigt, det var ett tag sedan men det kändes som vi hade träffats nyligen:0D så tack för en kanon kväll !

Hmm vad ska hända denna vecka ....!!!!
Detfår vi väl se

See ya

Ha en underbar måndag!!!


Ännu en dag

Klockan är inte ens sju! Men men det är i alla fall fredag och bara fyra arbets dagar kvar innan jag går på sem och det är en efterlängtad semester:0D

Första veckan har jag fullt upp då är det ett home living party som ska gå av staplen på tisdagen och på torsdagen åker jag och camilla till götet och kommer inte hem förren på måndagen och andra veckan är det bara fredagen än så länge som är in bokad för då ska jag och en del kollegor till danmark och parta loss lite grann eller mycket kanske ;0)

Nä nu får jag vara lite social innan det är dax att bege sig ut till bunkeflo

See u

Pyss haj


Ja då e jag tillbax

Ja då har det gått lång tid sedan jag var här inne och skrev men jag har inte orkat eller tänkt på det. Håller även på med en ny blogg där jag tänkte skriva av mig då jag känner något är way off just nu håller jag på att skriva ett inlägg om nät mobbing som varit på tapeten nu ett tag men här tänkte jag skriva som vanligt! Och vem vet lägga in lite foto på händelser! Ser framemot att börja skriva här igen men nu skulle jag vilja lägga in en ny header får se om jag lyckas inväll men nu får jag gå ut o jobba

Over and out :0)


RSS 2.0