har inte blivit bättre

hejsan!!!

ja då sitter jag här igen...

jag hade hoppats att jag hade något roligt att berätta men såär inte fallet.. jag sitter här framför dator och hoppas att det som gör ont snart ka gå över.

förra veckan så gick jag på kåvepininsom är antibiotika som för hoppningsvis skulle hjälpa mig med min bihhållsinflamation, det gjorde den i typ två dagar sedan blev det värre igen. jag har varit så desperat att jag köpte en nässkölj, med den spolar man näsan med saltat vatten och det fungerade lite grann. men i söndags natt hade jag riktigt ont igen så jag sjukade mig och ringde vårdcentralen och fick tid runt halv tio. fick samma läkare som jag hade första gången jag var där. hon kände och tryckte, kollade mina öron, jag fick även ta ett stick i fingret men inget av detta gav resultat, jaag har som mest on runt tinningen och ner där käken delar sig och ner i tänderna. så läkaren har beställt en röntgen så de kollar bihållerna ordentligt så vi kan ute sluta dem eller tömma dem men hon börja misstänka att jag antagligen har en muskel inflamation i ansiktet eller kanske en nervinflamation men hon trodde på det första alernativet så hon sa till mig att vila några dagar och sedan skulle jag ta två panodil och en ipren tre gånger om dan.  så håll tummarna att det snart försvinner orkar inte mer kan inte sova på nätterna...

jaja då har jag tagit det tråkiga.

jag kan säga något som varit roligt och det var i lördags då jag och två kollgor varoch åt st markus och sedan åkte vi till malmö arena för att se bob dylan och det var riktigt bra. ångrar inte mitt val att gå dit.

i söndags började jag  redigera mina filmer jag har, allt från 50 års fester, bröllop, möhippor men dessa dagarna har jag inte orkat riktigt men de är på väg.det är riktigt roligt att se filmerna. det är bara hoppas att de blir bra. men man lär sig ..
 

kram på er

Ja då har snart denna veckan gått...



längtar till lördag då jag och två kollegor ska se bob dylan:)

min avdelning på jobb ska snart byta lokal , då ska vi flytta från lindeborg som är knappt tio minuter här i från, ut mot husie, vi ska ha vår etablering i närheten av bandstationen:) , dit tar det  dubbla så jag skulle egentligen vilja ha en ny cykel tills dess, såg en reklam på en fin rosa cykel som jag hade älskat men den kostade pengar, jag vill ha en dator oxå ju. Jag skulle gärna vilja vinna nån miljon så hade jag köpte både en cyckel och en dator + att jag hade renoverat mitt kök och badrum men det är bara att spara eller i alla fall försöka...

jag börjar bli riktigt trött på min medicin som jag antagligen blev illamående av på morgnarna. Kan vara att jag äter en bra stund innan jag ska ta tabletterna, nä jag är för hungrig av mig för att vänta och äta tills det är dax att ta tabletterna. Men idag var det riktigt illa, Jag var riktigt kräkig men när jag körde ut min jobbe bil hade vi en påse polly i bilen och jag kan säga det efter två polly började det bli bättre sedan försvann det:) 

jag pratade med min pappa om att vi skulle beställa tid till tatuering, jag har velat ha en dödskalle på foten ett tag men så hittade jag en jättefin som jag har valt istället och sedan har jag funderat på att ha tro,hopp och kärlek i kinesiska tecken på foten 


visst är den fin!!!

nä nu ska jag laga lite mat magen börjar kurra

kram på er!
annika

våren kommer!!!

vilken härlig dag det har varit!!!!
Solen har lyst och barnen har varit ute och lekt på skolorna.
mitt jobb har hand om några skolor  i stan där vi har hand om utemiljön. Så dag när jag och min kollega kom till skolan var alla barnen ute och lekte. vi plockade papper nu när det har blåst så så behövdes det kan jag säga men i alla fall så kom några av barnen de är väl runt 6-7 års åldern och frågade om de fick pröva. De är så söta, dessutom ha de tusen frågor :)

Kan berätta en sak jag aldrig trodde jag skulle gå på om ni hade frågat mig för en vecka sedan. Min förra chef ringde mig i måndags och frågade om jag skulle hänga med till arenan den 25 eller den 26 april (kommer inte håg just nu vilken datum) på dansbandsgala ja ni såg rätt dansbandsgala, jag måste haft hör feber när hon ringde. Nä det hade jag inte jag lockades av att träffa mina gamla kolleger. det har jag inte gjort på ett tag så det ska bli kanon kul. jag är ingenb dansbands älskare men vem vet detr kanske blir roligt. Det sägs ju att man ska ha ett öppet sinne så jag får öppna mitt. det är tre band som ska spela lasse stefanz, drifters och black jack. Black jack får mig och tänka på i somras då min kusin drog med mig och sin syster för att de spelade på björka det blev en blött kväll... sedan lite senare under sommaren hade min kusin och min bror fått för sig att de spelade igen så då hamnade vi där igen men fel hade de för då var det clabbe som var där och han var inte mycket bättre men det är roliga minnen det får jag faktiskt säga så jag får väl skaffa mig roliga minnen även denna kväll eller vad säger ni 

kram på er !

annika






 

ska försöka bli bättre på att skriva här

hejsan alla !!!

sitter här igen men min dator är ibnte bättre men det fixar sig väl nån gång i framtiden.

Jag börjar få tillbaka mitt goda humör efter stor möda. För två veckor sedan började jag känna ett konstigt tryck bakom ögonen, det försvann sedan på kvällen men då hade jag i stället riktigt ont under högra ögat ut mot tiningen och örat och ner i tändernaoch käken. så jag tog nässpray och peppamyntsolja vilket brukar hjälpa mot min bihålsinflamationer. men  inte denna gången. På söndagen hade jag så ont att jag bara ville gråta så jag bestmmde mig för att försöka få tid hos vårdcentralen på måndagen vilket jag fick , tro det eller ej. hon undersökte mig och sa att det va ett virus så hon kunde inte ge mig antibiotika undan jag fick nån som tog ner svullnaden så skulle jag även ta panodil mot värken, och den hjälpte ju så nu i trosdags började det dala igen och nu i lördags kväll började jag ha riktigt ont igen så jag tog alvedon ,hjälpte inte så jag gick o la mig kunde inte ligga ner så jag gick ut i soffan och satt där och sov det blev inte många timmars sömn så på söndagen tvinga min mamma mig till jour vårdcentralen i malmö och efter 3 timmar kom jag in och hon var mycket trevlig så sa hon att även i fall hon inte såg om det var baktriell inflamation så kunde hon inte ute sluta det så jag fick kraftig dos av antibiotika och en nässpray och så var jag hemma igår som var det första dagen jag kunde sova såidag var jag pigg som en mört och mina besvär ar dämpat sig och är på tillbaka gång :) , det är tur jag har haft totte som vaktat mig, och myst med mig och  legat bredvid mig hela tiden när jag haft det jobbigt.


så här tittar totte på tv

ja ja det var nog med gnäll det är inte nog med att jag inte skrivit på ett tag men det första jag gör när jag är tillbaka är och gnäller hmmm det får jag väl ändra på.


jag kan berätta en rolig grej jag ska göra på lördag och det är att jag ska med två kollergor och titta på bob dylan på arenan det ska bli jätteroligt. Innan vi ska dit ska vi till st markus tror jag det var blrv lite osäker med nått åt det hållet hette stället har aldrig varit där.


nä nu ska jag laga lite mat till jobb imorgon.

kram på er!!



 


RSS 2.0