tillbaka

hejsan...

ja det var ett tag sedan jag skrev här har haft lite att göra, målning av nya lgh, packat alla mina saker och så har jag äntligen flyttat.

Jag trivs som fisken i vattnet i min nya lgh, min katt trivs också jätte bra.

Igår fick jag min fina soffa så min pappa var jättesnäll och satte ihop den idag plus att han satte på benen på soffbordet.
idag kom mina möbler som jag beställt på ikea... Pappa snackade om att han skulle sätta ihop dem imorgon och det får han jätte gärna göra. Upp packningen går sakta men säkert fram. det är så mycket att man inte vet var man ska börja. Men men det ska för hoppningsvis vara färdigt till helgen.

så kan jag passa på att tacka alla som hjälpte mig i lördags att flytta, tack. Vet inte vad jag hade gjort utan er. ni vet vem ni är

nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig har röjt ett stort skogs parti i klagshamn idag på jobb och det är inte färdigt ännu så det är bara på det imorgon igen.

ha det great

kram
annika

Jag ska måla hela världen....

Har precis kunnat sätta mig ner och ta det lite lugnt....

Mina dagar går i princip ut på att jobb sedan måla sen så är det att måla lite till och sova en stund och då drömmer jag målning.. Men det är roligt att se skilnaden och vet ni om ca 2 veckor är det dax att flytta in yeah vad lycklig jag är.

I fredags hade jag semester från jobb för jag skulle till banken och skriva pappper. Sedan inhandlade jag en ny mobil så nu kan ni ringa till mig igen och jag kan ringa till er jag har nummerna till. kopierade nycklar. Så nu har jag ersatt det mesta. så skönt. Sedan beställde jag färg av min kusins man. Fick färgen samma dag så det var bara att börja...
Lördagen skulle vi på överrasknings fest för min kusin och hennes man de gifte nämligen sig på fiji.

så min underbara pappa tvättade köket med armoniak och mamma drog ner tapet och jag gick lös på alla skruva, krockar och två skåp som bar lämnade i badrummet. Sedan hann man inte mycket för sedan var det dax att göra sig fin inför kvällen. jag hade lite huvudvärk innan vi åkte och givet vis glömde jag att ta en tablett så när jag kom hem hade så ont i huvudet att jag knappt kunde röra mig. men festen var trevlig. Jag skakade på mina lurviga.

Dagen där på var det att gå upp tidigt och då hade jag fortfarande huvudvärk men efter en timme och en tablett blev det betydligt bättre. Sedan var det bara att sätta igång så jag drog ner tapeter och för fösta gången målade jag, har nämligen varit riktigt allergisk.  Men det har sån tur försvunnit.
min kusin och hans fru kom och hjälpte till, blev jätte glad. Uppskattade det jätte mycket.
så tack så jätte mycket.

Idag har jag jobbat, sedan målade jag lite sedan var det hem gång för hemma eller där jag bor var jag tvungen att flytt massa kartonger pga av att i morgon kommer eon och ska byta elmätare typiskt  de kunde väl ha väntat 2 vecker till men men så min bror sitter i lgh så han kan släppa in dem. Så tack brosan både för all hjälp i lgh och att du sover här så du kan släppa in eon männskan/orna.

Hade fått en avi av posten idag, men jag kom inte ihåg nått jag beställt så när jag öppnade såg jag att det är mitt körkort som kommit så skönt så from onsdag slipper jag ha passet med mig överalt det är ju faktiskt en anningen otympligt. körkortet får ju plats i plånboken medans passet får ligga utanför plånboken. men där är ett i lands problem. Men nu känns det som om jag har hamnat på rätt köl igen. så himla skönt. Vinden har vänt. men jag ska inte säga för mycket. Det kan hända mer men det känns som om jag ser ljuset i tunnlen...

nä ha nu det underbart så ska jag sova
kram
annika


RSS 2.0